Seminaret finner sted 24. – 27. januar 2021, og er et tradisjonsrikt seminar som også denne gangen arrangeres på Scandic Hafjell som ligger 20 km nord for Lillehammer. Dette er samme sted som alltid.

Vårt faglige programtilbud foregår hver dag etter vi har inntatt en god lunsj. Tiden før lunsj brukes selvsagt etter eget ønske, men er ment å brukes til å vedlikeholde og å bli kjent med nye kontakter. Hafjell er meget godt tilrettelagt for all skisport. For de av dere som ikke er så veldig glade i slike aktiviteter kan vi for eksempel lokke med en tur i gondolheisen som går opp til Hafjelltoppen. Her kan du nyte utsikten til en god kopp kaffe.

Det faglige programmet vil bestå av ulike temaer innen massespektrometri. Vi vil invitere internasjonale foredragsholdere og foredragsholdere fra hele Norge for å vise bredden i vårt fagfelt (både vitenskapelig og geografisk).

Seminaret starter søndag kl 14.15 med to kurs. Disse er ferdig kl 16:00. Temaene vil bli annonsert senere.

Etter dette vil flere av MS-leverandørene invitere til brukermøter hvor du kan høre om de siste nyheter.

Plakater og utstilling er integrert og tilgjengelig gjennom hele møtet.

NSMS avholder generalforsamling i forbindelse med seminaret. Generalforsamlingen avholdes mandag 25. januar kl 1830 – 1930. Alle medlemmer oppfordres til å delta og saker som skal tas opp skal være styret i hende senest 14 dager før møtet.

Vi ønsker også å vise bredden av det deltagerne våre driver med, og ønsker gjerne at du allerede nå tenker på om du kanskje kan bidra med foredrag eller poster.

NSMS ønsker at flere skal ha muligheten til å delta på vårt møte, og minner om at Georg Hvistendahl minnefond kan benyttes av studenter som bidrar med faglig bidrag på møtet.

Innmelding i NSMS kan gjøres ved å fylle ut innmeldingsskjemaet.

Gullsponsor

Sølvsponsor

Bronsjesponsor