NSMS
Det 17. norske seminar i massespektrometri
NSMS MS-seminar 2019 Kontakt NSMS

 

Norsk Selskap for Massespektrometri (NSMS)
inviterer til

 

Det 17. norske seminar i massespektrometri

Søndag 20. - onsdag 23. januar 2019

Scandic Hafjell

 

 

MS-seminarNSMS har den store gleden av å kunne invitere til nok et seminar på Scandic Hafjell, som ligger 20 km nord for Lillehammer. Dette er samme sted som alltid, men hotellet er nyoppusset og har fått nytt navn.

Vårt faglige programtilbud foregår hver dag etter vi har inntatt en god lunsj. Tiden før lunsj brukes selvsagt etter eget ønske, men er ment å brukes til å vedlikeholde og å bli kjent med nye kontakter. Hafjell er meget godt tilrettelagt for all skisport. For de av dere som ikke er så veldig glade i slike aktiviteter kan vi for eksempel lokke med en tur i gondolheisen som går opp til Hafjelltoppen. Her kan du nyte utsikten til en god kopp kaffe.

1. sirkulære PDF

Det faglige programmet vil bestå av ulike temaer innen massespektrometri. Vi vil invitere internasjonale foredragsholdere og foredragsholdere fra hele Norge for å vise bredden i vårt fagfelt (både vitenskapelig og geografisk).

Vi ønsker også å vise bredden av det deltagerne våre driver med, og ønsker gjerne at du allerede nå tenker på om du kanskje kan bidra med foredrag eller poster.

NSMS ønsker at flere skal ha muligheten til å delta på vårt møte, og minner om at Georg Hvistendahls Minnefond kan benyttes av studenter som bidrar med faglig bidrag på møtet.

Det vil bli åpnet for påmelding i begynnelsen av høstsemesteret.

Fakkelmannen